Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Oda Sicil İşlemleri
Hizmetler
Vize İşlemleri

Düzce TSO’ya  kayıtlı firmaların yetkilileri ve tüm çalışanları TİCARİ amaçlı  yapacakları seyahatler için gerekli olan vize başvurularını Odamızdan yapabilmektedir.

Odamız  tarafından yapılan işlemlerde hiçbir ücret talep edilmemektedir. Vize başvurunuzu yaparken gideceğiniz tarihe en az 20 gün olmasına dikkat etmenizi rica ederiz. Davetiye ve davetiye gönderen firmanın sicil kayıt belgeleri, Davetiye gönderen firmada yetkilin kimlik fotokopisi gereklidir. Dilekçeyi şirketinizin antetli kağıdına çıktı alıp, yetkilinin ıslak imzası ve kaşeli olmasına dikkat ediniz. Gerekli evrak listesinde banka hesap ekstreleriniz istenilmekte. Hesabınızda en az 4.000 TL olması gerekiyor. Ekstrenizin her sayfası banka yetkilisi tarafından ıslak imzalı ve kaşeli olmalıdır. Ayrıca bankanız yetkililerinin imza sirkülerini de almayı unutmayın. Aynı işlemi firmanız için de yapmanız gerekecek. Seyahat sağlık sigortanızı herhangi bir sigortacıya yaptırabilirsiniz. Sigortanızın gidiş tarihinden 1 gün önce başlayıp, seyahatten 1 gün sonra bitecek şekilde olmalıdır.

Odamız tarafından  sunulan hizmet kapsamında tüm ülkeler için başvurularınız kabul edilmektedir.

Vize işlemleri için sorularınız ve detaylı bilgi için iletişim bilgileri:

Tel: (380) 524 25 50 / 126 (Vize Danışmanı: Seda PİŞKİN)

E-posta: seda@duzcetso.org.tr