Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Tobb Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu
İcra Kurulu
Genç Girişimciler Görev Dağılımını Yaptı
19.11.2014 15:04:00
Geçtiğimiz günlerde üst kurul seçimini tamamlayan TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu, ilk toplantısını Düzce Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Toplantıya üst kurula seçilen üyelerin tamamı katıldı. Toplantıda ilk olarak konuşan Düzce GGK Başkanı Cemal Aksan, il genelinde seçimleri huzur ortamında tamamladıkları için mutlu olduklarını söyledi. Önümüzdeki süreçlerde İl GGK’nın daha aktif roller alacağını belirten Aksan, özellikle gençlerin girişimciliğe özendirilmesi ve eğitilmesi anlamında kurulun önemli çalışmalar yapacağını ifade etti.

Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Başkan ve yardımcıları seçildi. Buna göre TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu’nun başkanlığına Cemal Aksan, yardımcılıklarına da Yahya Kazokoğlu ve Mehmet Topuz seçildi.

Toplantıda; Üye ve Kurul İlişkileri Komitesi, Eğitim ve Ar-Ge Çalışma Komitesi, Girişimciliği Tanıtma ve Geliştirme Komitesi, Sosyal Faaliyetler Çalışma Komitesi ve Medya Tanıtım çalışma komiteleri oluşturuldu.

TOBB Genç Girişimciler Kurulu’nun Yönetim Kurulu’nda:  Cemal Aksan, Yahya Kazokoğlu, Mehmet Topuz, Atilla Çelebi, Zulkarneyn Çabukoğlu, Selman Mezarcı, Cüneyt Yemenici, Gökhan Baray, Can Doğan Bektaş, Taner Özsoy, Hakan Solak, Çağdaş Y. Özcan, Sebahattin Uzun, Alp Gökhan Yanmaz ve Hakan Köse yer aldı.