Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Tobb Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu
İcra Kurulu
Genç Girişimcilerden Kariyer Topluluğuna Destek
19.11.2014 15:08:00

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu katkılarıyla Düzce Gençlik Meclisi ve Düzce Üniversitesi Kariyer Topluluğu tarafından düzenlenen programda Gökhan Bayram tarafından Topluluk Önünde Konuşma Teknikleri ve Hitabet Sanatı anlatıldı. Program, topluluk başkanı Berk Bağırgan’ın konuşmasıyla başladı. Yoğun katılımın olduğu programda davetliler 4 saat boyunca keyifli ve verimli anlar geçirdiler. Programda Gökhan Bayram tarafından, katılımcılara hitabete ilişkin önemli bilgiler, daha iyi konuşabilme yolları, insanları etkileme yöntemleri, heyecanlanmadan konuşabilme, iyi konuşma metinleri hazırlama konularından bilgiler aktarıldı.

Komik görüntüler eşliğinde hikayeler, fıkralar ve esprilerle harmanlanan programda birde yarışma yapıldı. Buna göre 3 saat boyunca hitabet tekniklerine ilişkin verilen bilgiler eşliğinde konuşma yapılması istendi. Yarışmanın sonunda ise birinciye yanında biriyle Çanakkale Şehitlikleri Gezisi, ikinciye tek kişilik Çanakkale Gezisi, üçüncüye ise hitabet ile ilgili kitap armağan edildi. Katılımcılar ödülü kazanmak için adeta ter döktü. Gökhan Bayram ile katılımcı öğretim üyelerinin jüri olduğu çalışmada anne üzerine yaptığı duygulu konuşmayla Ayfer Özdemir birinci oldu. İkinciliği Hüseyin Sarıoğlu üçüncülüğü ise Melda Sinem Demirtaş aldı. Katılımcıların beğendiklerini ve çok faydalandıklarını ifade ettikleri programın sonunda Kariyer Topluluğu Başkanı Berk Bağırgan tarafından Gökhan Bayram’a plaket sunuldu.