Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Tobb Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu
İcra Kurulu
GENÇLERE BEDEN DİLİ EĞİTİMİ
19.11.2014 15:06:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu, İzgören Akademi’nin vermiş olduğu Beden Dili Eğitimi aldılar.

İzgören Akademi’den  Kocaeli Bölge Müdürü Yasemin Kaya, Eğitmen Umurt SAV ve Genç Girişiciler Kurulu Üyeleri hazır bulundular.Eğitim içeriğinde iletişimin üç boyutu, ellerşin verdiği mesajlar,bacaklar, gözler, iç dünyası güç oyunları,aynalama, yalan, renklerin iş dünyasında kullanımı ve beden dili ve kültürel farklıklar başlıkları yer aldı.Eğitimde iş dünyasında görüşmeler yaparken bedenin nasıl kullanılması gerektiğini, çalışma ortamında nelere dikkat edilmesi gerektiğini,  kılık kıyafetin görüşmelerdeki öneminden ve günlük hayatımızda da beden dilimizi nasıl kullanabileceğinden bahsedildi.Gruplar oluşturularak, takım çalışmaları yapıldı ve gruplar yaptıkları çalışmaları aktardı.

Eğitim Ahmet Şerif İzgören’in “Dikkat Vücudunuz Konuşuyor” adlı Beden Dili kitabının ve sertifikaların katılımcılara verilmesi ile son buldu.