Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Tobb Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu
İcra Kurulu
Gençlere KOSGEB Eğitimi
19.11.2014 15:11:00

Düzce Kız meslek Lisesi öğrencilerine KOSGEB tarafından Düzce Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda seminer verildi. Semineri Okulun girişimcilik kulübü öğrencileri organize etti. KOSGEB Hobi Uzman Yardımcısı Necdet Yaşar Şahin tarafından verilen seminere 11. ve 12. sınıflardan 150 civarında öğrenci katıldı.

Seminer öncesinde açıklama yapan Şahin, ‘‘bu seminerle öğrencilerin ilerideki yaşlarda iş bulma ve devlet desteği konularında bilgilenmelerini sağlamayı amaçlamaktayız.’’ dedi. Ayrıca seminere KOSGEB ’ten KOBİ  desteği alan ve mobilya sektöründe iş kurarak istihdam oluşturan Hilsem Mobilya sahibi  Selma Memiş ve Alya Dua Mobilya sahibi Nurhan Öztürk  de katılarak  öğrencilere tecrübelerini anlattılar.

Okul Müdürü Melek Özgüner ise ‘‘öğrencilerimiz bizim geleceğimiz, onların ileriki yaşamlarında kendilerine güvenen ve girişimcilik ruhuna sahip olmalarını arzuluyoruz. Bu yüzden bu seminere önem veriyoruz ve bu semineri veren yetkililere çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.