Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Tobb Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu
İcra Kurulu
Kadın ve Genç Girişimciler İcra Komiteleri Belirlendi
19.11.2014 15:03:00
Düzce TSO Koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu’nun icra komiteleri seçimi odamız toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Seçimlerin öncesinde Düzce TSO Başkanı Metin Büyük, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları üyeleriyle bir araya geldi. Büyük, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun kadın ve genç girişimcilere büyük önem verdiğini, bu seçimlerin Türkiye’nin her yerinde aynı zamanda yapıldığını söyledi. Büyük, kadınların ve gençlerin ekonominin içinde yer almaları gerektiğini, sadece ekonominin değil, ekonomiyi yöneten kurum ve kuruluşların yönetim kadrolarında da yer almaları gerektiğini ifade etti.

Metin Büyük’ün konuşmasının ardından seçimlere geçildi. Saat 16.00’ya kadar devam eden seçimlerin sonunda listeler aşağıdaki gibi belirlendi.

Seçimlerin sonucuna göre;

İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi asil üyeleri şu isimlerden oluştu: Melek Çağatay, İlayda Güngör Baray, Özlem Cicü, Zeynep Topçu, Sibel Tuncer, Ayla Keçeci, Nuran Türkyılmaz, Hatun Albayrak Şengüloğlu, Zeynep Seda Çavuş. Yedekler: Ayşe Emiroğlu, Derya Koçak, Ayfer Civelek, Nermin Yılmaz, Nilüfer Özsoy, Tülay Aslan.

İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi asil üyeleri şu isimlerden oluştu: Atilla Çelebi, Cemal Aksan, Çağdaş Yunus Özcan, Gökhan Baray, Sebahattin Uzun, Selman Mezarcı, Taner Özsoy, Yahya Necati Kazokoğlu, Zülkarneyn Çabukoğlu.

Yedekler: İhsan Serdar Demirbilek, Kenan Akgül, Ömer Kasbulat, Refik Arıcı, Sedat Şengül, Serdar Baray, Serkan Verep, Zekeriya Uğur Güneş, Yavuz Bekir Gül.