Haberler Düzce GGK’dan E Ticaret ve Dijital Dönüşüm Webinarı
  • 30.04.2021

Düzce GGK’dan E Ticaret ve Dijital Dönüşüm Webinarı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu tarafından organize edilen ve konuşmacı olarak Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği Genel Koordinatörü Ziya Kızıltan’ın yer aldığı E-Ticaret ve Dijital Dönüşüm konulu webinar tamamlandı.

TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Erdem açılış konuşmasında pandemi sürecinde üyelerin ve gençlerin en çok merak ettikleri alanlarda eğitim faaliyetlerine önem vermeye çalıştıklarına değinerek, son yılların en hızlı büyüyen iş kolu olan elektronik ticaret ve firmalarımızın çağı yakalamalarındaki en önemli adım olan dijital dönüşüm konularının bugünkü gündemi oluşturduğunu ifade etti. Erdem, ETİD Genel Koordinatörü Ziya Kızıltan ve katılan tüm paydaşlara teşekkür etti.

Ahmet Serdar Erdem’in açılış konuşmasının ardından Düzce Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve GGK İcra Kurulu Üyesi İlyas Temel Şafak’ın moderatörlüğünde webinara geçildi.

Webinar dahilinde; Türkiye ve Dünya’da Elektronik Ticaret, E-Ticaretteki yeni trendler, büyümede pandeminin etkileri, yeni nesil ticari terimler, firmaların dijital dönüşümü, dijital dönüşümde uygulanması gereken adımlar konuları ETİD Genel Koordinatörü Ziya Kızıltan tarafından katılımcılara aktarıldı.

Programın son kısmında katılımcıların sorularını yanıtlayan Kızıltan, katılımcılara teşekkür etti.