Haberler TOBB 76. ve 77. Genel Kurulu Çevrimiçi Olarak Gerçekleştirildi
  • 28.05.2021

TOBB 76. ve 77. Genel Kurulu Çevrimiçi Olarak Gerçekleştirildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 76. Ve 77. Genel Kurulu Birlik Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında 365 oda ve borsanın Çevrimiçi Genel Kurul Sistemine bağlanması ile gerçekleştirildi.

Tüm Türkiye’deki TOBB Delegelerinin katılımlarıyla gerçekleşen Genel Kurul’a odamızdan Meclis Başkanımız Ahmet Dertli, Yönetim Kurulu Başkanımız Tuncay Şahin, Meclis Üyelerimiz ve TOBB Delegeleri Ertan Taşlı, Erdoğan Bıyık, Hasan Arslan, Hikmet Mutlu ve Genel Sekreter Vekilimiz Zeynep Cebeci katılım sağladı.

Covid-19 tedbirleri nedeniyle çevrim içi gerçekleşen Genel Kurul, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı, açılış konuşmaları, TOBB 2019 ve 2020 faaliyetleri gösterimi, Yönetim Kurulu ve Komisyon raporlarının sunularak oylanması ile devam ederken, dilek ve önerilen gündem maddelerinin görüşülmesi ile tamamlandı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “81 il ve ilçelerden katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Yapılması gereken çok iş var! Oda ve Borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.