Haberler SGK İşlemleri Bilgilendirme Semineri Gerçekleştirildi
  • 31.05.2021

SGK İşlemleri Bilgilendirme Semineri Gerçekleştirildi

Düzce TSO ve Düzce SGK İl Müdürlüğü işbirliğiyle Sosyal Güvenlik Kurumu Düzce Şube Müdürü Necmi Köroğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı “ SGK İşlemleri Bilgilendirme Semineri video konferans yöntemi ile gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını yapan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin; “ Saygı değer katılımcılar, webinarımıza hoş geldiniz. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin bilgilendirilmesi, kamu kurumları ile olan iletişimleri, kamusal yükümlülükleri ve kamusal kaynaklardan sağlayabilecekleri teşvikler gibi birçok konuda bilgilendirme programları düzenliyoruz. Bugün de bu programlarımıza bir yenisini ekleyeceğiz. Bildiğiniz üzere; Devletimizin son yıllarda gerçekleştirdiği Sosyal Güvenlik reformları önümüzü açmıştır. Tüm dünyanın büyük sıkıntılar yaşadığı ve halen etkisini sürdüren Covid-19 Salgınında Devletimizin aldığı önlemler sayesinde hem iş verenimiz hem de çalışanımız daha güvenli daha sağlıklı çalışma ortamları bulmuştur. Düzce SGK Müdürlüğümüz tüm çalışmaları anlık olarak mükelleflerine her platformdan duyuruyor. Bizler de proje ortağımız olan SGK ile sürekli ortak çalışmalar yürütüyoruz. Mükelleflerimizi ve üyelerimizi bilgilendiriyoruz. 5.000’in üzerindeki üye sayımız ve üyelerimizin istihdam ettiği 30 bine yakın sigortalımızla Düzce Ekonomisine yön veriyoruz.  Bugün de; Sosyal Güvenlik Kurumu Düzce İl Müdürümüz Necmi Köroğlu, işveren işlemleri, kısa vadeli sigorta işlemleri, tahsilat işlemleri, yapılandırma işlemleri ve emeklilik işlemleri hakkında bilgiler verecek. Keyifle takip edeceğimiz programımıza hemen geçebilmek adına katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.” İfadeleri kullandı.

Online seminerimize konuk olan Sosyal Güvenlik Kurumu Düzce Şube Müdürü Necmi Köroğlu, katılımcılara işveren işlemleri, Kısa vadeli sigorta işlemleri, Tahsilat işlemleri, Yapılandırma ile ilgili işlemler, emeklilik işlemleri hakkında bilgiler aktardı.

Program, katılımcıların sordukları soruların cevaplandırılmasından sonra sona erdi.