Duyurular Eskişehir Endüstri Fuarı
  • 3.06.2021

Eskişehir Endüstri Fuarı

Eskişehirli sanayiciler, 9-12 Haziran tarihlerinde ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Eskişehir Endüstri Fuarı kapsamında ülkemizin savunma sanayii devleriyle işbirliği zemini oluşturabilmek için ikili iş görüşmeleri yapacak. Eskişehir Endüstri Fuarı, 9-12 Haziran’da ETO TÜYAP Fuar Merkezinde kapılarını açmaya hazırlanıyor. Fuar kapsamında Eskişehir’in üretim altyapısı için son derece önemli bir buluşma gerçekleşecek. Eskişehirli sanayiciler, Eskişehir Ticaret Odası ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nin işbirliğinde, Türkiye’nin savunma sanayi devleriyle bir araya gelerek ikili iş görüşmeleri gerçekleştirecek.

Savunma devleri ilk kez bir arada

Eskişehirli sanayicilere işbirliği zemini oluşturabilmek amacıyla gerçekleştirilecek olan ikili iş görüşmeleri T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’nın desteğiyle düzenlenecek. İkili iş görüşmeleri kapsamında Türkiye’nin savunma sanayindeki öncü firmaları olan STM Savunma Teknolojileri, ASELSAN, TAİ, TEİ, ROKETSAN, HAVELSAN ve ASPİLSAN ENERJİ fuar süresince Eskişehirli sanayicilerle bir araya gelecek. Aynı zamanda ETO üyeleri ikili iş görüşmeleri kapsamında Eskişehir Endüstri Fuarı’nda stant açan sanayicilerle de toplantılar gerçekleştirecekler.

KATILIM İÇİN; https://tuyap.com.tr/fuarlar/eskisehir-endustri-fuari-ar-ge-sanayi-ve-teknolojileri-fuari