Meslek Komiteleri Haberleri Odamız 3. Meslek Komitesi Orman Fakültesini Ziyaret Etti
  • 30.06.2021

Odamız 3. Meslek Komitesi Orman Fakültesini Ziyaret Etti

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 3. Meslek Komitesi (Orman Ürünleri İmalat ve Perakende Ticareti) Üyeleri, Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haldun Müderrisoğlu, Dekan Yrd. Doç. Dr. Akif Keten, Orman Fakültesi Ağaç İşleri Endüstri Mühendisi Prof. Dr. Mehmet Budakçı ve Orman Fakültesi Ağaç İşleri Endüstri Mühendisi Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Ciritçi ile bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyarete; Düzce TSO Yönetim Kurulu Üyesi Metin Coskun, Meclis Üyesi Hikmet Mutlu, 3. Meslek Komitesi Başkanı Şahin Bircan ve Komite Üyesi Rasim Mercan hazır bulundu.

Programın devamında, Orman Yüksek Okulunda sektörün ihtiyacına göre bölümlerin açılması, bu bölümlere de öğrencilerin teşvikinin ve rağbetinin artırılması adına staj yapacakları yerlerin temin edilmesini sağlamak, mezun olan öğrencilerin de aranan eleman statüsünde istihdam edilmesini temin etmek, iş garantilerinin olacağı gibi konular hakkında istişare edildi.

Program sonunda, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haldun Müderrisoğlu, konuyla ilgili gerekli bildirimlerin yapılacağını ifade etti.