Haberler Düzce TSO’dan Bir Protokol Daha
  • 27.07.2021

Düzce TSO’dan Bir Protokol Daha

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve Albaraka Türk Katılım Bankası arasında Düzce TSO üyelerinin faydalanacağı finans paketi için protokol imzalandı.

Protokol imza töreni, Düzce TSO Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysan toplantı salonunda gerçekleşti. Törene, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Top, Meclis Üyesi Hasan Arslan, Albaraka Türk Katılım Bankası Şube Müdürü Halil Abdullah Paç, Partföy Yöneticileri Çağlar Akbaş, Volkan Yıldırım hazır bulundu.

İmzaların atılmasından sonra konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, “Albaraka Türk Katılım Bankası ile yapmış olduğumuz bu protokol ile üyelerimizin daha uygun koşullarda kredi kullanmalarını ve bankacılık hizmetlerinden daha öncelikli yararlanmalarını sağlıyoruz. Bu imzanın öncelikle odamızın üyelerine ve Albaraka Türk Katılım Bankasına hayırlı olmasını dilerim” dedi.

İmzalanan protokol kapsamında; Finansman kampanyası Türk Lirası, USD ve EURO para cinsinde Kurumsal Nitelikli Kredileri kapsamaktadır.  

Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği doğrultusunda, müşterilerinize daha hızlı işlem ve kolaylık sağlayabileceğiniz Alneo POS'un size sunacağı özel kampanya oranlarıyla, POS cihazına gerek duymaksızın tahsilatlarınızı gerçekleştirebilir, tüm banka/kredi kartlarına tek çekim ve taksit seçeneği sunan Alneo ile doğrudan veya uzaktan ödeme alabilirsiniz.

Bununla birlikte; kobi destek finansmanı, ek avantajlı bireysel araç finansmanı ve bireysel konut finansmanı, masrafsız bankacılık işlemleri, ücretsiz platinum card ve business card, teminat mektubu ve dış ticaret işlemlerinde komisyon avantajları gibi pek çok ayrıcalıklı bankacılık işlemleri de siz değerli oda üyelerimizin hizmetine sunulmuştur.