Duyurular Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği
  • 25.08.2021

Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği

Avrupa İşletmeler Ağı kapsamında Kocaeli Ticaret Odası ve Doğu Marmara ABİGEM işbirliğinde organize edilen Co-Matching ikili iş görüşmeleri etkinliği, 25 Ağustos 2021 tarihinde b2match platformu üzerinden online olarak yapılacaktır.

Bu seneki Co-Matching etkinliğinde, bulunduğunuz ortamdan sisteme online bağlanarak ilgili sektörlerde faaliyet gösteren yabancı firma temsilcileri ile görüşmelerde bulunabilecek ve olası işbirliklerini değerlendirebileceksiniz.

İlgili Sektörler:

• Makina İmalatı
  • Metal & Metal İşleme
  • Plastik & Kauçuk
  • Elektrik – Elektronik
  • Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri
  • İlaç ve Tıbbi Cihaz
  • Tekstil (İş Güvenliği Elbiseleri vb.)
  • Karavan İmalatı

Katılım Ücretsizdir!