• 5.08.2021

Yangın Felaketi Yardım Kampanyası

Malumunuz olduğu üzere, son zamanlarda Türkiye’nin farklı bölgelerinde yaşanan orman yangınları birçok vatandaşımızı, doğal hayatı ve ticaret yaşamını son derece olumsuz etkilemiştir.

Yangınların neden olduğu doğal ve ekonomik tahribatın giderilmesine katkı sağlamak maksadıyla, Birliğimiz, Oda ve Borsalar ile üyelerimizi kapsayacak şekilde tüm Türkiye sathında nakdi yardımlarda bulunabilmesi için gerekli izinler alınarak 1 ay süre ile kampanya başlamıştır. Kampanya için yardımlar, Birliğimizin bu amaca yönelik açtığı hesaplara gönderilecektir. Bu hesaplarda toplanan bağış tutarları, Birliğimizce oluşturulan yetkili kurulun denetimi sonrasında ilgili kamu idaresinin hesabına transfer edilecektir.

TOBB'DAN GELEN YAZI İÇİN TIKLAYINIZ

TOBB YANGIN FELAKETİ YARDIM KAMPANYASI HESAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ