Haberler Düzce TSO ve Silifke TSO Arasında Kardeş Oda Protokolü İmzalandı
  • 6.11.2021

Düzce TSO ve Silifke TSO Arasında Kardeş Oda Protokolü İmzalandı

III. Liderlik Akademisi Eğitim Programı’nda Silifke Ticaret ve Sanayi Odası ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kardeş oda protokolü imzalandı.

Protokol törenine, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kaynar Genel Sekreter R. Yıldırım Baydar, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Vekili Mürvet Gül Turhan, Genel Sekreter Yardımcıları Zeynep Cebeci ve Şenol Keten katılım sağladı.

İmzalanan protokol kapsamında, Düzce Ticaret ve Sanayi odası ile Silifke Ticaret ve Sanayi Odası arasında iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standartlarının artmasını sağlamak, ortak toplantılar ve faaliyetler düzenlemek, işbirliği sayesinde daha kapsamlı faaliyetler/projeler hazırlamak, sanayi ve ticaretin gelişmesinin yanında sosyo-kültürel faaliyetlerde de birlikte hareket etmek ve böylece Silifke TSO  ile Düzce TSO arasındaki birliktelik ile diğer Odalara rol model olmak amacıyla imzalanmıştır. Bu amaçla birlikte, koordinasyon ve iş birliği anlamında her iki odaya da fayda sağlamasını kapsamaktadır.

KKTC düzenlenen protokol imza töreninde konuşan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Vekili Mürvet Gül Turhan, “Bugün burada imzalayacağımız kardeş oda protokolü ile birlikteliğimizi perçinleyerek resmileştirmiş olacağız. Bu kapsamda başta Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kaynar Genel Sekreter R. Yıldırım Baydar’a teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.