Haberler 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı
  • 9.11.2021

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 10 Kasım Atatürk'ü Anma günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Şahin mesajında; "Köklü tarihimizin getirileri ve azmiyle, büyük kahramanlık ve askeri başarılarıyla Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 83. Yıl dönümünde kendisini bir kez daha saygı ve minnetle yad ediyoruz. Dönemin şartlarında imkansız denilen gelişimi ve inanılmaz hamlelere imza atan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizin kalkınması adına da çok ciddi sınai ve ekonomik adımlar atmıştır. Kendisinin açmış olduğu bu akılcı yolda iş dünyası olarak kendimizi sürekli yenilemeye, Atatürk'ün vasiyeti olan muasır medeniyetler seviyesine ulaşmaya gayret ediyoruz.

Bağımsızlık savaşımızın önderi, eşsiz kahraman Gazi Mustafa Kemal Atatürk, daima Türk Milleti'nin gönlünde yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve istiklal savaşımızın kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ve onun komutasında bu vatan için canlarını veren tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.