Haberler CHP İl Yönetimi Odamızı Ziyaret Etti
  • 27.11.2021

CHP İl Yönetimi Odamızı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Hareket Partisi İl Başkanı Semih Cemşit, Yönetim Kurulu ile birlikte Düzce Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Ziyarette; Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Meclis Başkanı Ahmet Dertli, Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Top, Meclis Üyesi Hasan Arslan ve CHP İl teşkilatı hazır bulundu.

Gerçekleşen ziyarette, yakın zamanda kurulacak olan Çilimli OSB hakkında istişarelerde bulunulurken, Düzce TSO ve Düzce Üniversitesinin ortaklaşa yaptıkları projelerden bahsedildi.

Üretim sektöründe Kadın istihdamına verdikleri önemi vurgulayan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, kadınların iş dünyasına kattığı sinerjiyi, vizyonu ve yönetim becerilerini çok takdir ettiklerini ve her zaman destek olacaklarını ifade etti.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.