Eğitim Haberleri TS EN ISO 14001 İç Tetkik Eğitimi ve Çevre Yönetim Sistemi Temel Eğitimi Gerçekleştirildi
  • 24.12.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve TSE işbirliğinde düzenlenen TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi ve Çevre Yönetim Sistemi Temel Eğitimi TSE Eğitmeni Fuat Özkök tarafından Düzce TSO 4. Kat toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Eğitime; fabrika sahibi üst düzey yetkilileri, fabrika kalite sorumluları, firma yetkilileri katılım sağladı.

3 gün süren eğitimde, Dokümante Edilmiş Bilgi Kavramı, Çevre Yönetim Sisteminin Doküman Yapısı, TS EN ISO 14001:2015 kapsamında kuruluşun oluşturması gereken yazılı bilgiler (Kuruluş içeriği ve kapsamı, çevre politikası, riskler, fırsatlar, ihtiyaç duyulan prosesler, çevre boyutları, uygunluk yükümlülükleri, yeterlilik, iletişim, TS EN ISO 14001: 2015 kapsamında kuruluşun ihtiyaç duyabileceği yazılı bilgiler (şemalar, planlar, kriterler, talimatlar, şartnameler, formları, Çevre Boyutları, Etkileri ve Önemli Çevre Boyutu Belirleme Kriterleri, Planlama, Destek yazılı bilgiler, Pratik ve Örnek Çalışmaları, TS EN ISO 14001 Standardı Maddelerinin Tetkik Görevlisi Gözüyle Yorumlanması, TS EN ISO 19011 Standardının Tanıtımı, Tetkik Çeşitleri, Tetkikin Faydaları, Tetkikin Yönetimi, Tetkikin Planlanması, Soru Listelerinin Hazırlanması, Tetkikin Sonuçlandırılması ve Rapor Yazımı, Tetkik Görevlisi Sorumlulukları hakkında bilgiler verildi.

Eğitim toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.