Haberler Üyelerimize Önemle Duyurulur
  • 11.01.2022

Üyelerimize Önemle Duyurulur

5174 sayılı Kanunun 10. maddesi gereğince iki yıldır aidat ödemeyen ve/veya adresleri tespit edilemeyen üyelerin aidat tahakkukları durdurularak, bu üyeler meslek grupları ve seçmen listelerinden silinecektir.

Meslek grubu ve seçmen listelerinden silinen üyelerin adres ve durumları hakkında Odamıza bilgi verildiği ve/veya geçmiş dönem aidat borçları ödendiği takdirde tekrar aidat tahakkukları başlatılarak, meslek grubu ve seçmen listelerine yeniden kaydedilecektir.

Üye kayıtlarının güncellenmesi ile ilgili işlem neticesinde üyelerimizin herhangi bir hak kaybına uğramaması için tüm üyelerimizi Oda kayıtlarının güncelliği konusunda https://duzcetso.org.tr/detay/1066-butun-uyeler-tek-liste  adresli web sayfamızdan inceleme yaparak, adres ve durumlarındaki değişiklikleri Düzce Ticaret Sicili Müdürlüğü'ne tescil ettirmeye ve/veya Oda aidat borçlarını ödemeye davet ederiz.

ÜYELERİMİZİN FİİLEN İŞTİGAL KONULARINA KARŞILIK GELEN NACE KODLARINI VERGİ DAİRESİNDEN ALARAK GÜNCELLİĞİNİ ODAMIZDA SAĞLAMALARI ÖNEMLER RİCA OLUNUR.

AKSİ TAKDİRDE ÜYELERİMİZ SEÇİM TARİHİNDEN 6 AY ÖNCESİNDE MEVCUT NACE KODLARINI GÜNCELLEMEDİKLERİNDE ESKİ MESLEK GRUPLARINDAN SEÇİME GİRECEKLERDİR.