Haberler TOBB 78. Genel Kurulu Çevrimiçi Olarak Gerçekleştirildi
  • 13.05.2022

TOBB 78. Genel Kurulu Çevrimiçi Olarak Gerçekleştirildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 78. Genel Kurulu Birlik Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında 365 oda ve borsanın Çevrimiçi Genel Kurul Sistemine bağlanması ile gerçekleştirildi.

Tüm Türkiye’deki TOBB Delegelerinin katılımlarıyla gerçekleşen Genel Kurul’a odamızdan Meclis Başkanımız Ahmet Dertli, Yönetim Kurulu Başkanımız Tuncay Şahin, Meclis Üyelerimiz ve TOBB Delegelerimiz Ertan Taşlı, Erdoğan Bıyık, Hasan Arslan, Hikmet Mutlu, Genel Sekreterimiz Mürvet Gül Turhan, Genel Sekreter Yardımcılarımız Zeynep Cebeci ve Şenol Keten katılım sağladı.

Covid-19 tedbirleri nedeniyle çevrim içi gerçekleşen Genel Kurul, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı, açılış konuşmaları, TOBB 2021 faaliyetleri gösterimi, Yönetim Kurulu ve Komisyon raporlarının sunularak oylanması ile devam ederken, dilek ve önerilen gündem maddelerinin görüşülmesi ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun kapanış konuşmasıyla sona erdi.