Eğitim Haberleri Dijital Platformların Kullanımında Becerilerin Geliştirilmesi ve Etkin Pazarlama Eğitimi Gerçekleştirildi
  • 26.05.2022

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Doğu Marmara ABİGEM işbirliğiyle düzenlenen, Dijital Platformların Kullanımında Becerilerin Geliştirilmesi ve Etkin Pazarlama Eğitimi E- Ticaret Uzmanı Eğitmen Sedat Ateş’in sunumuyla gerçekleştirildi.

Gerçekleşen eğitime, Düzce’de faaliyet gösteren firma yetkilileri katılım sağladı.

Eğitimde; içerik nedir? içerik nasıl oluşturulur? içerik nasıl bulunur? Benchmarking ve rakip araştırmasından verilere ulaşma nasıl olur? Sosyal medya planı nasıl yapılır? instagram algoritması nasıl çalışıyor? Vaka analizleri ve makale okumaları, sosyal medya pazarlaması gibi konu başlıklarında katılımcılara faydalı ve kullanışlı bilgiler verildi.

Soru ve cevapların ardından, toplu fotoğraf çekimiyle ve katılım sertifikası takdimiyle eğitim sona erdi.