Haberler Hisarcıklıoğlu ve Düzce TSO Heyeti Karslıoğlu’na Taziye Ziyaretinde Bulundu
  • 28.11.2022

Hisarcıklıoğlu ve Düzce TSO Heyeti Karslıoğlu’na Taziye Ziyaretinde Bulundu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık ile beraber Düzce Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Karslıoğlu’na taziye ziyaretinde bulundu.

Taziyede; Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Tanju Acar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cemal Aksan, İbrahim Canpolat, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte, Düzce Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Karslıoğlu’nun vefat eden annesi Hacı Reyhan Karslıoğlu için taziye ziyaretinde bulundu.

Yapılan Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve edilen Duaların ardından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Hisarcıklıoğlu Düzce Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu ve ailesine başsağlığı diledi.