Haberler Düzce TSO Üye Ziyaretleri Gerçekleştirdi
  • 30.11.2022

Düzce TSO Üye Ziyaretleri Gerçekleştirdi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar, Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ali Gelinoğlu, Gümüşova OSB Müdürü Ahmet Serdar Erdem ile beraber Gümüşova OSB’de faaliyette bulunan firmalara ziyaret gerçekleştirdi.

Gümüşova OSB’de faaliyetlerini sürdüren Çokyaşar Halat firma yetkilisi Taner Şirin, Soylu Egzoz  firma yetkilisi Sinan Soylu, Gama Recycle firma yetkilisi Zafer Kaplan, Yimtaş Mühendislik firma yetkilisi Celal Çakır, Cisa Pres Döküm Sanayi firma yetkilisi İsmail Uslu, Volta Motor firma yetkilisi Fatih Bayraktar’a ziyaret gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar, Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ali Gelinoğlu, Gümüşova OSB Müdürü Ahmet Serdar Erdem fabrikaların içerisindeki üretim bantlarını gezerek, yapılan çalışmaları inceledi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti, Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyette bulunan firmalardan yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alırken, kendilerine iletilen sorun ve talepleri dinledi.

Ziyaretin devamında, Düzce’nin istihdamı, ekonomisi, ilin ekonomik durumu ve ihracat çalışmaları hakkında istişare edildi.