Meslek Komiteleri Haberleri Düzce TSO Müteahhitler ile Bir Araya Geldi
  • 1.12.2022

Düzce TSO Müteahhitler ile Bir Araya Geldi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, İnşaat Mühendisleri ve Müteahhitler ile bir araya geldi.

Gerçekleştirilen toplantıya; Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Canpolat, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Emin Şen, Meclis Üyesi Metin Şişman, 2. Meslek Komitesi Başkanı Erdem Akalın, Başkan Yardımcısı Abdurrahman Erdemir ve Komite Üyeleri, Düzce Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Hayrullah Şen ve Düzce’de faaliyet gösteren inşaat mühendisleri, yapı denetim firma yetkilileri ve müteahhitler katılım sağladı.

Toplantı’nın açılış konuşmasını yapan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık; “23 Kasım gecesi yaşamış olduğumuz depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Can kaybı yaşanmaması bizim en büyük tesellimizdir. Devletimiz tüm imkanlarıyla sahaya en kısa zamanda inmiş ve hasar tespit çalışmalarına başlamıştır. Yaralar en kısa sürede sarılacaktır.” Deprem sonrasında ortaya çıkan asılsız söylemleri değil yetkililerin açıklamalarının dikkate alınması gerektiğini söyleyen Bıyık konuşmasına şöyle devam etti; “Hepimizin evinde çatlaklar patlaklar var. Allaha şükürler olsun ki hepimiz evimizden sağ çıktık. Şu andaki binalar bana göre görevini yapmıştır. Önemli olan o evlerden sağ çıkabilmek, açıklanan rakamlarda ağır hasarlı bina sayısı çok az derecededir ve bu çok önemlidir.” dedi.

Toplantıda, Düzce Depremi dolayısıyla sektöre dair tüm katılımcılar görüşlerini ifade ederek, yol haritası çıkarıldı.