Haberler MÜSİAD Düzce Şubesi Düzce TSO’yu Ziyaret Etti
  • 15.03.2023

MÜSİAD Düzce Şubesi Düzce TSO’yu Ziyaret Etti

MÜSİAD Düzce Şubesi Başkanı Özgür Sağlam ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık ve Meclis Başkanı Tanju Acar’ı ziyaret etti.

Ziyarette MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Özgür Sağlam’ın yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Fikret Kurt, Görkem Özdemir, İlker Yılmaz, Yavuz Ayyıldız, Sercan Kul, Nazmi Tok, Abdulmecit Şençay, Metin Şişman ve Abdülkadir Aydın da yer aldı.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “MÜSİAD ile geçmişten bugüne birçok ortak projeye başarıyla imza attık. Yeni dönemde de Düzce’nin iki önemli sivil toplum kuruluşu olarak ilimizin gelişimi, ekonominin kalkınması ve üyelerimizin beklentilerine ortak çözümler aramak için el birliğiyle mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.