Haberler Sanayicilerimiz ile Daha Yakın Olacağız
  • 16.03.2023

Sanayicilerimiz ile Daha Yakın Olacağız

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Düzce 1. OSB’de faaliyetlerini sürdüren Desa Deri, 3S Mühendislik ve Ofçaysan Düzce Şubesi’ni ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaretlerde Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık ve Meclis Başkanı Tanju Acar’ın yanı sıra Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Canpolat ve Cemal Aksan, Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Ali Gelinoğlu, Rıza Yıldız ve Ahmet Emin Şen de yer aldı.

Ziyaret programında sırasıyla Desa Deri Firmasında Fabrika Müdürü Caner Aypar, 3-S Mühendislik Firmasında Fabrika Müdürü H. Suat Dervişoğlu ve Ofçaysan Firmasında Fabrika Müdürü Cengiz Kasap ile bir araya gelen Düzce TSO Yönetimi, firmaların istihdam, üretim, ihracat rakamları hakkında firma yetkililerinden bilgiler aldılar. Sanayicilere yönelik ziyaretlerin artarak devam edeceğini belirten Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, ziyaretlerle ilgili yaptığı değerlendirmede şu görüşlere yer verdi: “Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda bu dönemde sanayici üyelerimiz ile daha fazla dirsek teması kurmaya, sorun ve taleplerine hızlı çözümler üretmeye gayret edeceğiz. İlimize sağlamış oldukları katma değerleri yerinde görerek kendilerinin görüşlerinden de mümkün olduğunca faydalanacağız. Sanayici üyelerimiz ile sıkı diyaloglar kurarak Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın kendileriyle birlikte olduğunu daha fazla hissettireceğiz. Bugün gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlerde bizleri ağırlayan Sayın Caner Aypar, Sayın Suat Dervişoğlu ve Sayın Cengiz Kasap’a teşekkür ediyoruz”.