Haberler Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak basına yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz.
  • 19.03.2023

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak basına yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’a karşı gerçekleştirilen çirkin saldırı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bıyık mesajında; “Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili ve Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın Akçakoca’da 3 kişinin çirkin saldırısı sonucunda yaralanması haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Halkın haber alma özgürlüğünü kullanmadaki en önemli araç olan basınımıza yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyor, faillerinin en ağır şekilde cezalandırılmasını talep ediyoruz.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili ve Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’a ve dolayısıyla tüm basın camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı.