Haberler Düzce TSO Meclis Üyeleri Özkan Çakır ve Halil Uzun Cumhur İttifakı Partilerinden Aday Adayı
  • 20.03.2023

Düzce TSO Meclis Üyeleri Özkan Çakır ve Halil Uzun Cumhur İttifakı Partilerinden Aday Adayı

Ak Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı ve Düzce TSO Meclis Üyesi Özkan Çakır ile MHP Düzce Milletvekili Aday Adayı ve Düzce TSO Meclis Üyesi Halil Uzun, seçim çalışmaları kapsamında Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Ziyaret programında Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık ve Meclis Başkanı Tanju Acar’ın yanı sıra Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Canpolat ve Cemal Aksan, Meclis Başkan Yardımcısı Murat Taştepe, Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Ali Gelinoğlu ve Rıza Yıldız, Meclis Üyeleri Hasan Arslan, Ümit Ülgen, Metin Şişman, Ümit Çengel, Görkem Özdemir, İshak Şengüloğlu ve Nazmi Uçar hazır bulundu.

Ziyaret programlarında konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, “İki değerli meclis üyemizin aday adayı olması dolayısıyla burada toplanmış bulunuyoruz. Biz de Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile beraber çok kıymetli iki abimize gereken bütün desteği sağlayacağız. Önceki dönemde benim adaylığım sürecinde nasıl Ticaret ve Sanayi Odası bütünleşip destek verdiyse şimdi de iki değerli arkadaşımıza destek vereceğiz. Bizim gönlümüzden geçen iki meclis üyemizin de önce vekil adayı ardından da vekil olmasıdır. Çıktıkları yol inşallah hayırlara vesile olur. Bu memlekete bu millete büyük hizmetler etmeyi nasip eder. Başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Erdoğan Bıyık’ın ardından söz alan Düzce TSO Meclis Başkanı Tanju Acar, “Gurur duyduğumuz bir tablo. İki tane abimiz inşallah hayırlı bir yola çıkıyorlar. İkisi birden Milletvekili olsa bu bize gurur verir. Çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

Toplantıda konuşan MHP Düzce Milletvekili Aday Adayı Halil Uzun, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri için aday adayı oldum. Burada öncelikle biliyorsunuz ki sivil toplum kuruluşlarını dolaşmak gerekiyor. Ticaret ve Sanayi Odasına gelirken Erdoğan Başkana dedim ki, burası benim kendi yuvam. Çalıştığım yer. Ben buraya Milletvekili aday adayı olarak gelmek istemiyorum. Ben geleyim ziyaret edeyim çıkayım. Yok öyle olmaz siz millet vekili aday adayı olarak ne şekilde karşılanmanız gerekiyorsa o şekilde geleceksiniz o şekilde sizleri karşılayacağız dedi. Ben kendilerine bundan dolayı teşekkür ediyorum. Verdikleri değeri bir başka açıdan bizlere göstermiş oldular. Bu seçimlerde şu anda Milliyetçi Hareket Partisinde birçok aday arkadaşımız var. Biz aday adayı olan arkadaşlarımız ile birlikte bir yarışa girdik. Arkadaşlarımızın hepsi değerli hepsi milletvekili olmaya uygun arkadaşlarımız. Ancak aramızdan 3’ümüz çıkacak. 3’ümüz seçime gireceğiz. Burada yarışacağız. Bakalım nasip olursa burada ki amacımız Düzce’ye hizmet etmek. Düzce’nin sorunlarını biliyoruz, sorunları çözmek için bu işe kalkıştık. İyi niyetle bu yola çıktık. İnşallah hayırlısı olur”

Toplantıda son olarak söz alan AK  Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Özkan Çakır, “Öncelikle Başkanlarım çok teşekkür ederim. Ticaret ve Sanayi Odası benim 20 yıldır, 38 yıldır odaya üyeyim. Yaşıma bakmayın ama 20 yıldır aktif görevim var. Komite üyeliğinden komite başkanlığına, meclis üyeliğinden yönetim kurulu üyeliğine, şu an meclis üyesiyim. Bugüne kadar ticarette başarılarımız varsa %50’si aileden %50’si Ticaret ve Sanayi Odasına borçlu olduğumu söyledim. Ben Ticaret ve Sanayi Odasını bir okul olarak gördüm. Ticaret ve Sanayi Odasını vizyon olarak gördüm. Siyasette de bir karşılığımız olduğunda da bazı teklifler ile karşılaştık hayatımızı yönlendirdik. Yakından da bilirler bizim için gelip geçici mevkiler için ne seviniriz ne üzülürüz. Allah kısmet ederse birlikte Ticaret ve Sanayi Odası ve diğer sivil toplum kuruluşları ile beraber Düzce’mize Ülkemize hizmet etmek istiyoruz. Ben kendimi çok iyi yetiştirdim. Düzcemizin ne sıkıntısı var neye çözümü var biliyorum. Bu işi en iyi bilenlerdenim. Olursak ikimiz de doğru hizmet edeceğiz olmazsak da hizmet edeceğiz çünkü ikimizde meclis üyesiyiz hala hizmet etmeye devam ediyoruz. Dolayısıyla biz el ele gönül birliği içerisinde STK Başkanlarımızın önderliğinde biz bu memlekete iş dünyasına hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.

Toplantı, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haberin videosunu izlemek için tıklayınız