Haberler OSB Bağlantı Yolu İçin Bakan Elvan Talimat Verdi
  • 11.12.2014

OSB Bağlantı Yolu İçin Bakan Elvan Talimat Verdi

Geçtiğimiz günlerde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Düzce’yi ziyareti esnasında odamız toplantı salonunda TSO Başkanı Fahri Çakır tarafından gündeme getirilen OSB – Otoban Bağlantı Yolu’nun yapımı konusunda Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan yapım talimatı verdi.

30 Ekim 2014 tarihinde Düzce’de TOBB tarafından yaptırılacak olan okulların protokol töreni ve müşterek meclis toplantısı nedeniyle Düzce’ye gelen TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na OSB – Otoban Bağlantı Yollarıyla alakalı olarak bilgi verilmiş ve bu konuda kendisinin de destek vermesi istenmişti.

Bugün Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan’la bir araya gelen TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, konuyu Bakan Elvan’a iletti. Bakan Elvan, OSB – Otoban Bağlantı Yolu’nun hızla yapılması için Karayolları Genel Müdürü’nü arayarak talimat verdi.

Yıllardan beri sanayicilerin en önemli sorunları arasında yer alan ve geçtiğimiz yıllarda girişimleri yapılan OSB – Otoban Bağlantı Yolu’nun Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından en kısa zamanda yapılması bekleniyor.