Haberler Genç Girişimciler ilk toplantısını yaptı
  • 22.01.2015

Genç Girişimciler ilk toplantısını yaptı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu’nun yeni icra kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu’nun yeni icra kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantı Başkan Cemal Aksan’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı İlyas Temel Şafak ve Düzce Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu Başkanı Mahmut Güven de toplantıya katıldı.

 

Düzce’de girişimciliğin artması ve ekonomiye pozitif katkı sağlaması adına Düzce üniversitesi ile beraber yürütülecek projeler masaya yatırıldı. Bu kapsamda ilk olarak Mart Ayı içerisinde Düzce Üniversitesi Konferans salonunda Ülke Çapında tanınan başarılı girişimcilerin konuk olacağı bir girişimcilik zirvesi planlandı. Bu zirvenin organizasyonu için Düzce Üniversitesi adına Öğretim Görevlisi İlyas Temel Şafak, Girişimcilik Topluluğu adına Mahmut Güven GGK adına da Ali Burçgün ve Gökhan Baray görevlendirildi.

Ayrıca Düzce’deki Genç Girişimcilerin birbirleri ve kentin yöneticileri ile tanışmaları için her ay düzenli olarak bir GGK üyesinin misafiri olarak firma tanıtım toplantıları düzenlenmesine karar verildi. Bu toplantıları organize etme görevi GGK Yönetim kurulu üyesi Emre Durmazoğlu’na verildi.

Ayrıca 2015 yılında yapılması planlanan projeler ve faaliyetlerle alakalı planlama yapıldı.

Toplantı bir sonraki toplantı tarihinin belirlenmesiyle sona erdi.