Haberler TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Şubat ayı Toplantısını Lokman AYVA ve Fahri ÇAKIR’ın Katılımıyla gerçekleştirdi.
  • 13.02.2015

TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Şubat ayı Toplantısı Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman AYVA, Derneğin Düzce Şube Başkanı Nurullah ÇELEBİ ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri ÇAKIR’ın katılımlarıyla gerçekleşmiştir.

Toplantıda; TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Beyazay Derneğinin amaçları, faaliyetleri konusunda bilgi paylaşımı yapılarak girişimcilik konusunda ortak projeler üretilmesi amacıyla fikir alışverişinde bulunulmuştur. Ortaya çıkan fikirlerin uygulanabilirliği konusunda daha sonra görüşmelerin devam edilmesine karar verilmiştir.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri ÇAKIR TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulunun yapacağı her türlü çalışmaya destek vereceklerini ve Beyazay Derneği ile birlikte çalışmaktan mutlu olacaklarını ifade etmiştir.

Toplantı sonrası günün anısına Lokman Ayva’ya Fahri ÇAKIR ve Yasemin KARSLIOĞLU tarafından Plaket ve hediye takdim edilmiştir.