Haberler TÜRKİYE-AZERBAYCAN- GÜRCİSTAN İŞ FORUMU
  • 24.02.2015

TÜRKİYE-AZERBAYCAN- GÜRCİSTAN İŞ FORUMU

"DEİK 'ten odamıza gönderilen yazıda belirtildiği üzere Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu ve DEİK organizasyonunda ilki 15 Şubat 20 12 tarihinde Tiflis'te, ikincisi 9 Haziran 2012 tarihinde Kars'ta, üçüncüsü de 21 Mayıs 2013 tarihinde Azerbaycan/Gebele'de gerçekleştirilen Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan İş Forumu (TAG İF)'nin dördüncü toplantısının 6 Mart 2015 tarihinde Gürcistan'ın Batum şehrinde gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Söz konusu İş Forumu'na Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat ZEYBEKCİ, Gürcistan Ekonomi ve Sürdürülebilir Kalkınma Bakanı Sayın George KVIRIKASHVILI, Azerbaycan Ekonomi ve Sanayi Bakanı Sayın Şahin MUSTAFAYEV' in yanı sıra üç ülkenin iş dünyası örgütlerinin yöneticileri ve işadamları katılacaktır.

İlgili yazıda devamla belirtildiği üzere, girişimcilerimize önemli iş fırsatları sunan Azerbaycan ve Gürcistan 'da Pazar payımızın arttırılması ve adı geçen ülkelere yönelik yeni ihracat imkanlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek olan söz konusu İş Forumu kapsamında üç ülke girişimcileri arasında İş Görüşmeleri gerçekleştirilecektir. Etkinliğin taslak programı ekte sunulmakta olup, güncellenen hali katılım teyidi veren fırına temsilcilerine bilahare iletilecektir.

Bahse konu İş Forumu ve İş Görüşmelerine katılmayı arzu eden üyelerinizin, en geç 27 Şubat 2015, Cuma günü mesai bitimine kadar http://kayit.deik.org.tr/KatilimFormu/38/14 adresli İnternet bağlantısı üzerinden kayıt yaptırmaları ve katılımcı adı soyadını belirterek 600.- Avro avansı online kayıt sayfasında belirtilen hesaba yatırmaları gerekmektedir. Söz konusu avans tutarına İstanbul - Batum - İstanbul uçak biletleri, Batum 'da konaklama, transfer, tercüme hizmetleri vb. dahildir” denilmektedir.

İlgili üyelerimize duyurulur.

EK: TASLAK PROGRAM