Haberler Ali Fidan odamızı ziyaret etti
  • 5.05.2015

Ali Fidan odamızı ziyaret etti

Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Ziyarette Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır, Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdülkadir Albayrakoğlu, Ekrem Gökçe, Murat Saydam, Ömer Hacıislamoğlu, Meclis Başkan Vekili Metin Coşkun, Meclis Üyesi Erdoğan Bıyık ve 6. Meslek Komitesi Başkanı Sultan Ahmet Durdu hazır bulundu.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın yapısıyla ilgili Vali Ali Fidan’a bilgiler veren Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır, geçtiğimiz dönemlerde gündeme gelen kalıcı işyerlerinin Düzce TSO Hizmet Binası olarak yapılandırılması konusunda destek istedi. Geçtiğimiz dönemde maliyeti nedeniyle vazgeçilen kalıcı işyerleri konusunda yeniden bir maliyetlendirme çalışması yapılması durumunda TSO’nun o binalara talip olabileceğini belirten Çakır, daha önce protokolü imzalanan TOBB’un Düzce’ye yaptıracağı 24 derslikli okul konusunun da son durumu hakkında fikir alışverişinde bulundu.