Haberler Kocaeli Ticaret Odası heyeti odamızı ziyaret etti
  • 12.05.2015

Kocaeli Ticaret Odası heyeti odamızı ziyaret etti

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ, Meclis Başkanı Bülent Karagöz, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Ziya Uludüz, Fuar Komisyonu Başkanı Alp Kayalar, Fuar Komisyonu Üyesi Volkan Yılmaz, Meclis Üyesi Baturhan Üretürk ve Anadolu Fuarcılık Firma Sahibi Saadettin Haymana odamızı ziyaret etti.

Ziyarette Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır, Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdülkadir Albayrakoğlu, Ekrem Gökçe, Hayati Eğilmez, Murat Saydam ve Ömer Hacıislamoğlu hazır bulundu.

Ziyarette 8-11 Ekim 2015 tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezinde düzenlenmesi planlanan Doğu Marmara Yapı Teknolojileri ve Ürünleri – İnşaat Makineleri Ekipmanları – Makine ve İş Makineleri İhtisas Fuarı İNTEMAK ‘15’in tanıtımını yapan KOTO heyeti, yapılacak olan fuarda Düzce’den de katılım sağlanması konusunda Düzce TSO heyetinden destek istedi.

Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır, daha önce düzenlenen SANTEK fuarına oda olarak katılım sağladıklarını ve bu stantta üyelerin tanıtımına katkıda bulunduklarını belirterek, İNTEMAK 15 fuarında hem oda olarak hem de üyelerin katılımını sağlamak için gerekli çalışmalarını yapacaklarını ifade etti.