Haberler Akaryakıt Sektörü Sorunları Toplantısı
  • 14.05.2015

Akaryakıt Sektörü Sorunları Toplantısı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın akaryakıt ürünleri ticaretini temsil eden 20. Meslek Komitesi önderliğinde, Kocaeli Ticaret Odası ve Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası’nın emsal komite üyelerinin davetiyle, petrol ve LPG piyasaları mevzuatı dahilindeki uygulama ve denetlemeleri ile sektördeki yaşanan yeni gelişmeler hakkında akaryakıt bayilerine bilgi vermek ve sorularını cevaplandırmak ve güncel meselelere ilişkin görüş alış-verişinde bulunmak üzere Türkiye Akaryakıt Bayileri Petrol ve Gaz Şirketleri İşveren Sendikası (TABGİS) yetkililerinin katılımıyla SATSO ev sahipliğinde 26 Mayıs 2015 Salı günü saat 13:00’te bir toplantı gerçekleştirilecektir.

Toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin 0264 888 30 12 numaralı telefondan İbrahim Sert’le görüşmeleri veya yaziisleri@satso.org.tr’ye mail atmaları gerekmektedir.