Haberler Düzce TSO, Autoshow 15’te
  • 26.05.2015

Düzce TSO, Autoshow 15’te

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, İstanbul TÜYAP Fuar Alanında düzenlenen Autoshow 2015 fuarına katıldılar.

Fuara; Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdülkadir Albayrakoğlu, Ekrem Gökçe, Murat Saydam, Ömer Hacıislamoğlu, Meclis Başkan Vekili Metin Coşkun, Meclis Üyeleri Erdoğan Bıyık ve Eyüp Topçu ile bazı üyelerimiz katıldılar.

Autoshow 15’te uluslar arası dev firmaların yeni araçlarını yakından takip eden Düzce TSO heyeti, Autoshow ziyaretinin ardından Alternatif Global Lojistik Firmasını ziyaret etti. Firmanın Yönetim Kurulu Üyesi Burak Çelebi ve Genel Müdürü Okan Anitaş, Düzce TSO Heyetine firma çalışmaları ve resmi kurum ile derneklerle yapılan işbirlikleri hakkında bilgiler verildi.