Haberler Rusya Federasyonu Leningrad Bölgesi Tanıtım Toplantısı - 3 Haziran 2015, İstanbul
  • 28.05.2015

Rusya Federasyonu Leningrad Bölgesi Tanıtım Toplantısı - 3 Haziran 2015, İstanbul

DEİK tarafından iletilen duyuruyu bilgilerinize sunarız. Türkiye-Rusya İş Konseyi organizasyonunda son dönemde düzenlenen Rusya bölgelerinin tanıtım toplantılarının devamı olarak, “Leningrad Bölgesi’nde İş ve Yatırım Olanakları” Tanıtım Toplantısının 3 Haziran 2015, Çarşamba günü saat 09:00 – 12:00 arasında İstanbul TOBB Plaza’da düzenlenmesi planlanmaktadır.

Sayın Üyemiz,

 

DEİK tarafından iletilen duyuruyu bilgilerinize sunarız.

Türkiye-Rusya İş Konseyi organizasyonunda son dönemde düzenlenen Rusya bölgelerinin tanıtım toplantılarının devamı olarak, “Leningrad Bölgesi’nde İş ve Yatırım Olanakları” Tanıtım Toplantısının 3 Haziran 2015, Çarşamba günü saat 09:00 – 12:00 arasında İstanbul TOBB Plaza’da düzenlenmesi planlanmaktadır.

 

Rusya Federasyonu’nun dinamik gelişen bölgelerinden biri olan Leningrad Bölgesinde halihazırda başarıyla gerçekleştirilen büyük çaplı projeler arasında yabancı sermayeli yatırımların da bulunduğu  bilinmektedir. Avrupa Birliği ülkeleri ile sınırdaş olması, kalifiye işgücü, vergi muafiyetleri, yatırım teşviklerinin bulunması bakımından, anılan bölgedeki özellikle üretim amaçlı yatırımları cazip kılmaktadır.

 

Bu bağlamda, Leningrad Bölgesi ile ilgili ayrıntılı bilginin bölgenin üst düzey yetkilileri tarafından aktarılacağı, sunumların peşi sıra Rusya’dan gelen heyet üyelerine soru yöneltme ve networking çalışması yapma fırsatının öngörüldüğü etkinliğimize katılmayı arzu eden üyelerimizin en geç 1 Haziran 2015, Pazartesi günü saat 18:00’a kadar aşağıda belirtilen internet bağlantısı üzerinden online ücretsiz kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

 

 

Bilgilerinize saygılarımla sunarım.

 

 

Kayıt için:

http://kayit.deik.org.tr/KatilimFormu/73/4841

 

Ekler:

-    Taslak Program (1 sayfa)

-    Heyet Listesi (1 sayfa)

-    Bilgi Notu (1 sayfa)