Haberler Kanatlı Yetiştiricileri Fuarına ziyaret
  • 15.06.2015

Kanatlı Yetiştiricileri Fuarına ziyaret

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği İstanbul 7. Tavukçuluk Teknolojileri gezisi yüksek katılımla gerçekleştirildi.

Fuara Düzce TSO 8. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Ayhan Pak, Düzce İli Kanatlı Yetiştiricileri Derneği Başkan Yardımcısı Yusuf Mert ve dernek üyeleri katıldı.

Fuarda yapılan incelemelerin yanı sıra fuar içerisinde Düzce Veteriner Hekimler Derneği Başkanı Şerif Ali Karanfil’le bir süre sohbet eden Kanatlı Yetiştiricileri, fuar organizasyonunun yetiştiriciler açısında çok önemli olduğunu ve fuar ziyaretinin sektörün gelişimi açısından çok faydalı geçtiğini ifade ettiler.