Haberler Düzce TSO Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 29.07.2015

Düzce TSO Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis oturumu Ertan Taşlı Başkanlığında gerçekleştirildi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis oturumu Ertan Taşlı Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda ilk olarak geçtiğimiz meclis toplantısında kararı alınan ve Düzce MYO Tekstil Bölümüne alınan yeni makineler nedeniyle Düzce MYO Müdürü Yar. Doç. Dr. Ömer Sivrikaya ve bazı akademisyenler teşekkür ziyaretinde bulundu.

Teşekkür konuşmasının ardından toplantının gündem maddelerine geçildi. Oda faaliyetleri ile ilgili söz alan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdülkadir Albayrakoğlu, müfettiş raporlarının gereğinin yerine getirildiğini söyledi. TOBB’un Düzce’ye yapılmak üzere söz verdiği okul projesinin son durumu hakkında da bilgiler veren Albayrakoğlu, yapılan diğer faaliyetleri de meclis üyelerine aktardı.

Oda meclis üyelerinin önergelerinin tartışılmasının ardından mizan görüşmelerine geçildi. Daha önce gerçekleşen istifaların ardından 3 kişiye düşen Hesap inceleme Komisyonu yeniden oluşturuldu. Yeni oluşan Hesap İnceleme Komisyonu’na oy birliğiyle Yönetim Kurulu adına Hayati Eğilmez ve Ömer Hacıislamoğlu, meclis adına Bilal Türkan, Halil Uzun ve Metin Coşkun getirildiler.

Meclis toplantısının son bölümünde çeşitli konularda görüşmeler gerçekleştirildi. Meclis toplantısı, Başkan Ertan Taşlı’nın kapanış konuşmasıyla sona erdi.