Haberler Terörün her türlüsünü lanetliyoruz
  • 7.09.2015

Terörün her türlüsünü lanetliyoruz

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, son günlerde yaşanan terör eylemleri ve gelen şehit haberleri nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çakır, mesajında; “Bir süreliğine durmuş olan terör eylemlerinin son günlerde şiddetli şekilde yeniden hortlaması aziz milletimizi derinden üzmüştür. İş dünyasının fertleri ve yüce Türk milletinin birer parçası olarak bizler terör eylemleri nedeniyle şehadet mevkiine ulaşan şanlı ordumuzun mensuplarının haberlerini duydukça kahroluyoruz. Bizler iş dünyası olarak terörün her türlüsünü lanetliyor, hiçbir terör eyleminin ve hiçbir terör örgütünün Büyük Türk milletini ayrıştırmaya gücünün yetmeyeceğini ifade ediyor ve devletimize güveniyoruz. Son olarak Hakkari Dağlıca bölgesinde cereyan eden eylemlerde şehid olan vatan evlatlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyoruz” ifadelerini kullandı.