Haberler KOSGEB GİRİŞİMCİLİK KURSU SONA ERDİ
  • 10.09.2015

KOSGEB GİRİŞİMCİLİK KURSU SONA ERDİ

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, KOSGEB Düzce Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın işbirliğiyle düzenlenen KOSGEB Genel Girişimcilik Kursu sona erdi.

Eğitimin son gününe Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdülkadir Albayrakoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Saydam, KOSGEB Düzce Hizmet Merkezi Müdürü Asım Türkmen, MARKA Düzce Ofisi Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Eğitmen Şeyda Otluoğlu Kuyumcu ve kursiyerler katıldı.

Toplantıda söz alan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdülkadir Albayrakoğlu, eğitimler neticesinde Düzce’ye kazandırılan işletmeler ve bu işletmelerde sağlanan istihdamların kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Albayrakoğlu, “İşletmelerinizin kuruluş aşamalarında ve bu aşamadan sonraki kısımda da odamızdan isteyeceğiniz yardımlarda her zaman yanınızda olmaya gayret edeceğiz” dedi.

Toplantı, kursiyerlerin kendilerini ve yapmak istedikleri işleri tanıtmalarının ardından sona erdi.