Haberler Türkiye-İtalya İşbirliği Toplantısı Duyurusu
  • 18.09.2015

Türkiye-İtalya İşbirliği Toplantısı Duyurusu

İtalya’daki somut yatırım fırsatlarını tanıtmak üzere danışmanlık firmalarının temsilcilerinden oluşan bir heyet ile 7 Ekim 2015 tarihinde TOBB Plaza Levent Konferans Salonunda, İtalya Ekonomik Kalkınma Bakan Yardımcısı Sayın Carlo Celenda’nın katılımının öngörüldüğü, “Türk Firmaları için İtalya’da Yatırım Olanakları; Türk İtalyan İşbirliği Toplantısı” gerçekleştirilecektir.

İlgili üyelerimizin ekteki dokümanı incelemeleri ve gerekli başvuruları yapmaları yeterli olacaktır.

İLGİLİ DOKÜMAN İÇİN TIKLAYINIZ...