Haberler İmza Lojistik hizmete açıldı
  • 2.10.2015

İmza Lojistik hizmete açıldı

Üyelerimizden İmza Lojistik’in Taşköprü Köyü mevkiinde yer alan yeni hizmet binası hizmete açıldı.

Üyelerimizden İmza Lojistik’in Taşköprü Köyü mevkiinde yer alan yeni hizmet binası hizmete açıldı.

Açılış törenine Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Faruk Özlü, Ayşe Keşir, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdülkadir Albayrakoğlu, Meclis Başkan Vekili Yalçın Balaban, Yönetim Kurulu Üyeleri Hayati Eğilmez ve Murat Saydam, Meclis Üyeleri Eyüp Topçu, Hakkı Atay, Nusret Özsoy, Orhan Yılmaz, Şemsi Durdu ve Tuncay Şahin, 6. Meslek Komitesi Başkanı Sultan Ahmet Durdu ve Komite Üyesi Metin Büyük ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesinde konuşan İmza Lojistik Onursal Başkanı Ömer Esen, lojistik sektöründe uzun yıllardır sürdürdükleri yolculuğa yeni bir ivme kazandırdıklarını söyledi. Esen, Düzce’nin bölgedeki en önemli lojistik üslerden biri olduğunu belirterek İmza Lojistik’in Karayolu taşımacılığında lider firmalardan biri olduğunu ifade etti. Ömer Esen, açılış merasimine icabet eden tüm davetlilere de teşekkür etti.

Ömer Esen’in konuşmasının ardından İmza Lojistik’in hizmet binası kesilen kurdeleyle hizmete açıldı.

Açılış töreninde ayrıca İmza Lojistik’in daha önce anlaşmalarını yaptığı 400 adet Mercedes Actros 1844 LS çekicilerin teslimatı da yapıldı.