Haberler Siyasi Partiler odamızı ziyaret etti
  • 7.10.2015

Siyasi Partiler odamızı ziyaret etti

1 Kasım 2015’te gerçekleştirilecek olan Genel Seçimler nedeniyle çalışmalarını sürdüren siyasi partilerin Milletvekili adayları ve il teşkilatları odamızı ziyaret etti.

5 Ekim Pazartesi günü CHP Milletvekili Adayları Abdullah Şahin, Zafer Teber ve Zekeriya Yanmaz Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır ve Meclis Başkanı Ertan Taşlı’yı makamlarında ziyaret ettiler.

CHP’nin ziyaretinin ardından ise MHP Düzce Milletvekili Adayları Osman Çakmak, Bahri Temeltaş ve Celal Kasapoğlu, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır ve Meclis Başkanı Ertan Taşlı’yı makamlarında ziyaret ettiler.

Ziyaretlere partilerin il teşkilatları da eşlik ederken, Düzce TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinin bir kısmı da ziyarette hazır bulundular.

Ak Parti Düzce Milletvekili adayları Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, bugün odamızı ziyaret ettiler. Ziyarette Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Başkan Yardımcıları Abdülkadir Albayrakoğlu ve Mehmet Danışmaz, yönetim kurulu ve meclis üyelerinin bir kısmı da hazır bulundu.

Ziyaretlerde siyasi parti temsilcileri 1 Kasım seçimlerinde üyelerimizden destek talep ettiklerini belirtirken, Düzce TSO temsilcileri de kendilerine 1 Kasım Genel Seçimlerinde başarılar dilediler.