Haberler İDEV 2016 3 Mart'ta kapılarını açacak
  • 21.12.2015

İDEV 2016 3 Mart'ta kapılarını açacak

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın da katkı sağladığı, Kocaeli Ticaret Odası'nın öncülüğünde gerçekleşecek olan İdeal ev, Evlilik ve Konut Fuarı bu yıl 3-6 Mart 2016 tarihlerinde ziyarete açılacak.

Ön çalışmalarının Kocaeli Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildiği fuar için katkı veren oda ve kurumlar bir araya gelerek fuarın organizasyonu konusunda Anadolu Expo Firmasından bilgiler alıyor.

Yapılan son toplantıda alınan  karara göre bir sonraki organizasyon Düzce'de yapılacak ve Düzce'den de iş adamlarının fuara katkı sağlamaları, fuarda yer almaları teşvik edilecek.