Haberler Düzce TSO'dan İSMOB Ziyareti
  • 18.01.2016

Düzce TSO'dan İSMOB Ziyareti

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası bu yıl 12.si gerçekleştirilen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB)'u ziyaret etti.

Zİyarette Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Metin Coşkun, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Hacıislamoğlu ve bazı üyeler yer aldı.

Yapılan ziyarette fuarda yer alan stantlar gezilirken, Düzce'de de şubeleri bulunan mobilya üreticilerinin stantlarında detaylı bilgiler alındı.

Biga TSO Başkanı Şadan Doğan ile Görüşüldü

Fuar ziyaretinde Biga TSO Başkanı Şadan Doğan ile karşılaşan Düzce TSO Meclis Başkan Vekili Metin Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Hacıislamoğlu, Doğan ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Biga ve Biga TSO hakkında bilgiler alan Coşkun ve Hacıislamoğlu, Şadan Doğan'a çalışmalarında başarılar diledi. Fuarda mobilya sektörünün öncü firmalarından olan Doğtaş ve Kelebek Mobilya'nın CEO'su Hulusi Acar'la da bir süre görüşen Düzce TSO Meclis Başkan Vekili Metin Coşkun, fuarın üreticiler ve son kullanıcı arasındaki bağı güçlendirdiğini ifade etti.