Haberler Bayırbucak Türkmenleri'ne Düzce TSO'dan Yardım Eli
  • 19.01.2016

Bayırbucak Türkmenleri'ne Düzce TSO'dan Yardım Eli

İnsan Hak ve Hürriyetleri Derneği Derneği Düzce Şubesi'nin başlatmış olduğu ve Düzce Cedidiye Camii'nin önünde faaliyetlerini sürdüren Suriye Bayırbucak Türkmenleri'ne yardım kampanyasına Düzce Ticaret ve Sanayi Odası da destekte bulundu.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın son meclis toplantısında alınan karar doğrultusunda Suriye'de rejimle ve terör örgütü DAEŞ ile mücadele eden Bayırbucak Türkmenleri'ne Düzce İHH aracılığıyla 20 bin TL'lik malzeme yardımında bulunuldu.

Alınan malzemeleri Düzce TSO Başkan Yardımcısı Abdülkadir Albayrakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Hayati Eğilmez, İHH standı yetkililerine teslim etti.