Haberler Düzce TSO Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 21.01.2016

Düzce TSO Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın olağan meclis toplantısı, Ertan Taşlı başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı Ertan Taşlı'nın açılış konuşmasıyla başladı. Toplantıda rutin gündem maddeleri tartışılıp karara bağlanırken, toplantının son kısımlarında ilik nakli gereken bir çocuğun ihtiyacı ve gelen talep üzerine yardımda bulunulmasına karar verildi. Meclis Toplantısında ayrıca, Düzce TSO'nun önümüzdeki aylarda yapılacak eğitimler konusunda bilgilendirmeler yapılırken, gerekli ödenek de meclis üyeleri tarafından ilgili kaleme aktarıldı.

Toplantıda akademisyen ve hukukçukların emniyet güçleriyle alakalı olarak yaptıkları açıklamaya istinaden de bir bildiri yayınlanmasına karar verildi.

Meclis toplantısı, 2016 yılı bütçesine ek maddeler eklenmesi ve bazı maddelerde gerekli değişikliklerin yapılmasıyla sona erdi.