Haberler Adli Makamlardan Odamıza Ziyaret
  • 1.02.2016

Adli Makamlardan Odamıza Ziyaret

Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Göztaş ve Düzce Barosu Başkanı Av. Ali Dilber odamızı ziyaret etti.

Ziyarette Düzce TSO Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz'la bir süre sohbet eden Güre, Göztaş ve Dilber, yargı makamları, kamu kurumları ve STK'lar arasındaki diyaloğun büyük öneme sahip olduğunu belirterek, her zaman ortak çalışmaların gündemde olması gerektiğini ifade ettiler.

Düzce TSO Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kamu kurumları ile sürekli irtibat halinde olduklarını, bu birlikteliğin devamının sağlanacağını söyledi.