Haberler TOBB Sigortacılık Müdürlüğü Tarafından Gönderilen Duyuru
  • 4.02.2016

TOBB Sigortacılık Müdürlüğü Tarafından Gönderilen Duyuru

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi (SBM) tarafından Birliğimize intikal ettirilen 21.01.2016 tarihli ve 2016-60050 sayılı yazıda özetle, Levhaya kayıtlı olmayan SBM kullanıcılarının (TRAMER işlemlerine erişebilen acente kullanıcıları kastedilmektedir) 1 Mart 2016 tarihinde SBM sistemlerinde pasif hale getirileceği ifade edilmekte olup, anılan tarih itibariyle bu kişilerin TRAMER’e erişimi ve sorgulama yapması mümkün olmayacaktır.

Sayın Sigorta Acentesi,

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi (SBM) tarafından Birliğimize intikal ettirilen 21.01.2016 tarihli ve 2016-60050 sayılı yazıda özetle, Levhaya kayıtlı olmayan SBM kullanıcılarının (TRAMER işlemlerine erişebilen acente kullanıcıları kastedilmektedir) 1 Mart 2016 tarihinde SBM sistemlerinde pasif hale getirileceği ifade edilmekte olup, anılan tarih itibariyle bu kişilerin TRAMER’e erişimi ve sorgulama yapması mümkün olmayacaktır.

Bu kapsamda, konuya ilişkin mağduriyet yaşanmamasını teminen, ilgili personellerinizin, Birliğimiz nezdinde tutulan Levhaya kayıtlı olup olmadığınınhttp://www.tobb.org.tr/SigortacilikMudurlugu/SigortaAcenteleri/Sayfalar/Levhaya-Kayitli-Acente-Sorgu-Sayfasi.php linkinden kontrol edilmesi, şayet kişinin Levha kaydı bulunmuyor ise, uygunluk belgesi başvurusunda bulunulan Ticaret/Ticaret ve Sanayi Odası ile irtibata geçilerek gerekli kayıt işlemlerinin tamamlanması gerekmektedir.

Önemle Duyurulur

TOBB Sigortacılık Müdürlüğü

NOTLAR:

1-      Bu e-posta metni Levhaya kayıtlı tüm Sigorta Acentelerine bilgilendirme amacıyla gönderilmiştir.

2-      Yukarıda belirtilen linke tıklandıktan sonra, acente unvan, Levha no ya da vergi kimlik numaralarından sadece birini yazarak “SORGULA” butonuna basılması gerekmektedir. Karşınıza gelen ekranda acente bilgisinin üzerine tıklanması halinde, Levhaya kayıtlı personellerin bilgileri görüntülenebilecektir.

3-      Ayrıntılı bilgi için lütfen 444 95 59 numaralı çağrı merkezini arayınız.

4-      TOBB’a doğrudan yapılan müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır.